Wespenpoeder Ficam-D 3kg

Wespenpoeder Ficam-D 3kg

Artikelnummer: 6076294

74.95
61,94 ex btw
  • Beoordeling door klanten : 9,2/10 129 beoordelingen

  • Voor 8.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

  • Veilige betaalmethode

  • Binnen 14 dagen te retourneren

Dit product kan alleen afgehaald worden
in de winkel. Neem contact op.

Dit middel is alleen toegestaan voor professioneel gebruik. Om dit product te kunnen bestellen dient u in het bezit te zijn van het vakbekwaamheidsdiploma beheersing plaagdieren. Bent u in het bezit van dit diploma dan kunt u ons mailen of bellen met 0516 42 12 56.

Ficam D wespenpoeder is een stuifpoeder wat geschikt is voor de bestrijding van onder andere wespen, en insecten zoals mieren, kakkerlakken, spinnen, stofmijten en vliegen.

Ficam D wespenpoeder berust op de werking van Bendiocarp. Bendiocarp is een natuurlijk extract van de gelnoot dat onder andere groeit op eiken. Ficam D is zeer geschikt in situaties waarbij toepassing van vloeistof niet gewenst is. Bijvoorbeeld bij stopcontacten, kabelgoten, elektrische apparatuur of vochtgevoelige materialen zoals houten lambrisering. Ficam D Wespenpoeder is fotostabiel, (verliest onder invloed van licht zijn werking niet) geur- en reukloos en geeft geen vlekken af.

Dosering en toepassing:

Ficam D dient aangebracht te worden met een poederverstuifer. Klik hier voor de Birchmeier professionele poedersprayer.

Dosering voor het bestrijden van wespennesten: 80gram per wespennest
Dosering voor het bestrijden van kruipende insecten en spinachtigen in loze ruimten: 8gram per m2.

Inhoud: 3 kg

LET OP! FICAM-D WESPENPOEDER IS ALLEEN TOEGESTAAN VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK. Wij dienen in het bezit te zijn van een UBN nummer en het nummer van uw vakbekwaamheidsbewijs ongediertebestrijding. U kunt dit mailen naar info@ritsema-dier-tuin.nl zodat wij dit in ons systeem kunnen verwerken.

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD