Beoordeling door klanten : 9,2/10

Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Veilige betaalmethode

Binnen 14 dagen te retourneren

Ruilen en retourneren


Retouren

Wanneer je niet tevreden bent over een product bestaat de mogelijkheid om dit binnen 14 dagen aan ons te retourneren.
Dit onder de volgende voorwaarden:
- Het artikel is schoon, compleet en onbeschadigd.
- Het artikel is ongebruikt.
- De (fabrieks)verpakking is origineel en onbeschadigd.
- De retourzending wordt degelijk verpakt zodat artikelen tijdens het transport niet kunnen beschadigen.
- Productverpakkingen dienen in een extra omdoos verpakt te worden, zodat de originele verpakking tijdens het transport niet beschadigd.

- De kosten van het retour zenden van een product zijn voor rekening van de afnemer en worden verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.
- De kosten van het retour zenden worden door ons vergoed als het product onder garantie valt, of wanneer je het product wilt omruilen voor een ander product.
- Valt het retour gestuurde product onder garantie dan wordt het betreffende artikel gerepareerd of je ontvangt een vervangend artikel. Alle kosten die gemaakt zijn voor het repareren of retour sturen van een garantie artikel zijn voor rekening van Ritsema Dier&Tuin.

- Als je iets wilt retourneren stuur dan een email naar info@ritsema-dier-tuin.nl en geef hierbij de reden op waarom u het product retour stuurt. Je ontvangt dan per email een retourlabel. Voeg de meegeleverde pakbon toe en lever het pakket in bij een DPD parcelshop bij jou in de buurt. Correcte retourzendingen worden zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald.