Roundup Evolution 10 x 1ltr
Afbeelding van Roundup Evolution 10 x 1ltr
Afbeelding van Roundup Evolution 10 x 1ltr

Omschrijving

Round up Evolution. 10 x 1ltr voor € 300.00 (gratis verzending)

LET OP! Per 1 januari 2019 geldt dat voor particulier gebruik van alle bestrijdingsmiddelen, per verpakking, maximaal 500 m2 oppervlakte behandeld mag worden. Een gevolg hiervan is dat Round Up evolution 1ltr. voor particulier gebruik van de markt gaat verdwijnen. U kunt dit jaar nog vrij bestellen zolang de voorraad strekt

De toelating voor Roundup Evolution geld alleen voor Nederland. Orders die geplaatst worden voor levering buiten Nederland zullen dan ook niet uitgeleverd worden. Deze orders worden belast met € 4,95 aan administratiekosten.

Roundup Evolution is een niet-selectief systemisch herbicide voor de bestrijding van overblijvende grassen (als kweek), overblijvende tweezaadlobbige onkruiden en de meeste eenjarige onkruiden. Mossen worden niet bestreden. Het middel wordt door de bladeren opgenomen en naar de ondergrondse delen getransporteerd. Bij de bespuiting moet daarom een flink ontwikkelde onkruidbegroeiing van 10 – 15 cm hoogte aanwezig zijn. Het wordt na contact met de grond als regel snel geïnactiveerd en afgebroken.
- Planten en zaaien kan één week na toepassing.
- Weersomstandigheden: Niet te warm, bewolkt weer met een hoge luchtvochtigheid tijdens de bespuiting geeft de beste resultaten.
- Fel zonnig weer, met hoge temperaturen, veroorzaakt een te snelle doding van de bovengrondse delen, waardoor onvoldoende transport kan plaatsvinden.
- Niet toepassen als er binnen 6 uur kans op regen bestaat, en niet bij of na strenge vorst.
- Bij voorkeur spuiten op een droge vegetatie.

Round Up Evolution bevat 360 gr/liter glyfosaat.

Dosering (uitgezonderd stobbenbehandeling) bij hand- of rugspuit: Maximaal 6 ml in 0,5 liter water voor 10 m2.
Voor pleksgewijze toepassing een 2%-oplossing gebruiken (20 mL in 1 liter water)

WAARSCHUWING
Voor elke toepassing van Roundup Evolution dient men er op bedacht te zijn dat het middel niet selectief is en dus planten, struiken, bomen enz. die met het middel in contact komen rechtstreeks of na overwaaien, ernstig kan beschadigen of doden.

Uitsluitend bestemd voor particulier gebruik in (volks)tuinen. Dit middel mag niet worden toegepast op halfopen (tegels, straatstenen e.d.) en gesloten verhardingen.

VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD

Roundup Evolution 10 x 1ltr

roundup

Roundup Evolution 10 x 1ltr

Artikelnummer: 469262831

€ 349,50 € 300,-
€ 247,93 ex btw  • Fysieke winkel

  • Voor 8.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

  • Veilige betaalmethode

  • Binnen 14 dagen te retourneren