Pavo Condition Big Box 725kg

Omschrijving

Pavo Condition Big Box 725kg

Heb jij 5 tot 10 paarden die hetzelfde soort krachtvoer krijgen? En ben je dat gesleep met zakken voer ook zo zat? Dan is de Pavo BigBox de perfecte oplossing! De BigBox is een grote, stevige kartonnen doos met deksel waar zo’n 725 kg brokken en 500 kg muesli in gaat. De BigBox is een stuk voordeliger dan zakgoed. Het is dus niet alleen makkelijk, maar je bespaart ook nog eens op je maandelijkse voerkosten.

Voordelen van een Pavo Big Box

- Ideaal wanneer er 5 of meer paarden op één soort voer staan.
- Geen problemen met ongedierte. De stevige doos en afsluitbare deksel houden ongedierte weg bij het voer.
- Na gebruik kan de kartonnen doos gewoon bij het oud papier.
- Geen gesleep meer met zakken.

De houdbaarheid van een BigBox hangt af van het soort voer dat erin zit en varieert tussen 3 en 6 maanden. Op basis van 5 paarden die gemiddeld 2 kilo krachtvoer per dag krijgen, doe je dus ongeveer 2,5 maand met een BigBox van 725 kg.

Hoe wordt een Big Box geleverd?

Een BigBox wordt op een pallet geleverd. Om deze goed te kunnen afleveren, is het belangrijk dat er voldoende ruimte voor de vrachtwagen is om te kunnen lossen en draaien. Helaas is het niet mogelijk om de pallet binnen in de stal af te leveren. In dit geval kun je de pallet zelf m.b.v. een palletwagen naar de juiste opslaglocatie brengen. Let op: de doorgang moet wel minstens 1,20 meter breed zijn om de BigBox binnen te krijgen en i.v.m. het gebruik van een pompwagen is een verharde weg noodzakelijk.

Pavo Condition: Voor lichte sport en recreatie

Belangrijke eigenschappen van Pavo Condition
- havervrij
- zeer laag eiwitgehalte voor lage nierbelasting
- compleet gevitamineerd voor de dagelijkse behoefte
- extra biotine voor sterke hoeven en gezonde vacht
- laag suiker & zetmeelgehalte

Toepassing
Zeer geschikt voor paarden en pony’s die:
- lichte arbeid verrichten zoals in basissport en/of recreatie
- weinig energie nodig hebben
- te heet worden van haver

Pavo Condition is de meest gebruikte brok in het assortiment van Pavo. Heb je een nieuw paard waarvan je niet precies weet wat hij nodig heeft, of begin je met training van een jong paard, dan is Pavo Condition een goede keuze. Het lage eiwitgehalte geeft een lage nierbelasting en daarnaast bevat Pavo Condition geen haver. Het verhoogde aandeel Biotine zorgt voor gezonde hoeven en een glanzende vacht. De grondstoffen zijn geëxpandeerd om de energie beter beschikbaar te maken. Dit stimuleert een optimale vertering en een gezond maag- en darmkanaal.

Pavo Condition Big Box 725kg

Pavo

Pavo Condition Big Box 725kg

Artikelnummer: 3705237

€ 399,10
€ 366,15 ex btw  • Fysieke winkel

  • Voor 8.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

  • Veilige betaalmethode

  • Binnen 14 dagen te retourneren