Beoordeling door klanten : 9,2/10

Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Veilige betaalmethode

Binnen 14 dagen te retourneren

Wil je binnenkort gras zaaien voor jouw gazon of weiland? Dan ben je op de juiste plek! Graszaad zaaien doe je gemakkelijk zelf. Bij Ritsema Dier & Tuin vind je al het graszaad dat je nodig hebt. En dat voor een voordelige prijs! Kijk onderaan de pagina voor meer informatie of koop nu direct je gewenste graszaad hieronder!

13 artikelen  Wil je binnenkort gras zaaien voor jouw gazon of weiland? Dan ben je op de juiste plek! Graszaad zaaien doe je gemakkelijk zelf. Bij Ritsema Dier & Tuin vind je al het graszaad dat je nodig hebt. En dat voor een voordelige prijs! Kijk onderaan de pagina voor meer informatie of koop nu direct je gewenste graszaad hieronder!


Graszaad kopen voor gazon of weiland.

Voor het kopen van het juiste graszaad ben je bij Ritsema Dier & Tuin aan het juiste adres! Voor ieder type gras en doeleinde hebben wij het juiste graszaad. Je koopt al graszaad in zakken vanaf 5 kg, tot 15 kg. Uiteraard ben je vrij om zoveel mogelijk zaad te kopen als je nodig hebt. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Kwalitatief graszaad voor het beste resultaat

Ritsema Dier & Tuin verkoopt alleen het beste graszaad, zodat jij enkel het beste kwaliteit gazon of weiland krijgt. In ons assortiment vind je graszaad voor diverse doeleinden. Zo hebben we het graszaad voor de weide, graszaad voor het speel of sportgazon,graszaad speciaal voor sportvelden of graszaad speciaal voor de paardenweide. Zo vind je bij ons altijd waar je naar zoekt. Door graszaad te kopen voor een specifiek doeleinde realiseer je het best haalbare resultaat.

De beste tijd om gras te zaaien

Er bestaat eigenlijk geen perfect moment wanneer je gras kan gaan zaaien. Wel is het in het ene moment van het jaar effectiever dan in het andere. Gras zaaien is het meest effectief als je dit op het juiste momenten van het jaar doet. Ieder jaar zijn er 2 momenten het best geschikt om gras te zaaien, namelijk in het voor- en najaar. Graszaad kopen kun je daarom het beste doen rond deze tijd.

Op deze momenten van het jaar is de grond namelijk op de juiste temperatuur voor het gras om te ontkiemen en te groeien. Ook regent het relatief gezien in deze periode meer, wat ervoor zorgt dat de grond ook voldoende vocht heeft. Als je buiten deze jaargetijden het graszaad zaait, wachten de graszaden op de juiste groeiomstandigheden. Nadeel hierbij is wel, dat onkruid meer de overhand krijgt of dat vogels zaden weg kunnen nemen waardoor de opkomst van het gras minder wordt. Graszaad kopen is daarom het meest effectief wanneer je dit in het voor- en najaar doet.

Koop je graszaad eenvoudig online bij Ritsema Dier & Tuin

Koop het door jouw gewenste graszaad eenvoudig online in de webshop, of kom langs in onze fysieke winkel in Haulerwijk. Heb je vragen of zoek je specifieke andere producten voor jouw dier of tuinprojecten? Neem dan contact op! Onze medewerkers helpen je graag verder. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9,2!