Beoordeling door klanten : 9,2/10

Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Veilige betaalmethode

Binnen 14 dagen te retourneren

Verzinkt of groen volièregaas bij Ritsema Dier & Tuin in Haulerwijk Friesland

Bent je op zoek naar verzinkt of groen volièregaas? Ritsema Dier & Tuin in Haulerwijk Friesland heeft het beste materiaal om je droom vogelhok of volière te verwezenlijken.

13 artikelen  Verzinkt of groen volièregaas bij Ritsema Dier & Tuin in Haulerwijk Friesland

Bent je op zoek naar verzinkt of groen volièregaas? Ritsema Dier & Tuin in Haulerwijk Friesland heeft het beste materiaal om je droom vogelhok of volière te verwezenlijken.Waarom volièregaas van Ritsema Dier & Tuin in Haulerwijk Friesland?

Bij Ritsema Dier & Tuin ter Haulerwijk kunt je verzinkt en groen volièregaas verkrijgen. Beide soorten gaas zijn de beste soorten op de markt mede door de sterke kwaliteit van het gaas en de verschillende maten die wij aanbieden. De maten van het volièregaas die je bij ons kunt kopen beginnen bij een hoogte van 50 cm met een maasdiameter van 13 mm, een draaddikte van 0.80 mm en een rollengte van 25 m. Afhankelijk van de vogelsoorten en het aantal vogels kunt je volièregaas bij Ritsema kopen tot een hoogte van 200 cm met een maasdiameter van 19 mm, een draaddikte van 1.45 mm en een rollengte van 25.

Uiteraard is er altijd een tussenweg en kunt je de verschillende maten op elkaar afstemmen. Bekijk de pagina volièregaas vierkant groen of verzinkt om direct jouw volièregaas online te bestellen. Komt je er niet uit met het kopen van volièregaas? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel voor advies op maat.

Ander gaas bij Ritsema Dier & Tuin in Haulerwijk Friesland

Is vierkant groen of verzinkt gaas verzinkt toch niet het soort gaas waar je naar op zoek bent? Ritsema Dier & Tuin heeft ook gaas voor andere wensen in het assortiment. Bekijk hiervoor onze pagina gaas. Ook kun je bij Ritsema Dier & Tuin schapengaas, groen tuingaas en harmonicagaas kopen.