Beoordeling door klanten : 9,2/10

Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Veilige betaalmethode

Binnen 14 dagen te retourneren

Kattenkussens en Kattenmanden kopen bij Ritsema Dier&Tuin uit Haulerwijk Friesland.

Een mooie serie katten meubelen zijn de Cat Cubes van Beeztees. De Cat Cube van Beeztees is een modulair kattenmeubel van hoge kwaliteit en wat zich kenmerkt door stijl en trendy kleurgebruik. De Beeztees Cat Cubes bestaan uit 4 verschillende modellen die je onderling aan elkaar kunt koppelen. De kat kan van de één naar de andere module kruipen waardoor je een uitdagende verblijfsplek voor je kat creëert.

0 artikelen  


Geen resultaten.

Kattenkussens en Kattenmanden kopen bij Ritsema Dier&Tuin uit Haulerwijk Friesland.

Een mooie serie katten meubelen zijn de Cat Cubes van Beeztees. De Cat Cube van Beeztees is een modulair kattenmeubel van hoge kwaliteit en wat zich kenmerkt door stijl en trendy kleurgebruik. De Beeztees Cat Cubes bestaan uit 4 verschillende modellen die je onderling aan elkaar kunt koppelen. De kat kan van de één naar de andere module kruipen waardoor je een uitdagende verblijfsplek voor je kat creëert.Opstelling aanpassen naar eigen voorkeur

Je kunt de opstelling gemakkelijk aanpassen aan jouw eigen voorkeur en kunt zelf kiezen welke opstelling het beste past bij je interieur en deze naar eigen keuze uitbouwen. De Beeztees Cat Cubes zijn verkrijgbaar in een slaapmodule, een eetmodule, een speelmodule en een krabmodule. Cat Cube Dinner. Dit is een open cabine waar je kat in kan eten en drinken. Cat Cube Play. Dit is een open cabine waar je kat lekker in kan spelen. Cat Cube Scratch. Dit is een open cabine met een krabpaal die in de Cube kan worden bevestigd.