Gazon AZ Ecostyle 20kg

Ecostyle

Gazon AZ Ecostyle 20kg

Artikelnummer: 3698314

van 39.95 NU 33.95
28,06 ex btw

15% Korting
  • Beoordeling door klanten : 9,2/10 114 beoordelingen

  • Voor 8.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

  • Veilige betaalmethode

  • Binnen 14 dagen te retourneren


Ecostyle Gazon AZ is een gazonmeststof verrijkt met de RhizaMax®-wortelactivator voor een sterk en gezond wortelstelsel.

Gazon AZ is een 100% natuurlijke gazon meststof met RhizaMax®-wortelactivator. RhizaMax® is een unieke, natuurlijke toevoeging die het wortelbereik tot 9x vergroot. Gazon AZ bevat alle voedingsstoffen voor het gazon in de juiste verhoudingen en geeft minimaal 4 maanden voeding.

Toegevoegd zijn micro-organismen, die het bodemleven direct na het uitstrooien activeren. Opmerkelijk zijn de resultaten van de cellulose-afbrekende micro-organismen. Deze blijven in de bovenlaag van de grond aanwezig en breken, bij optimale omstandigheden, in 2 dagen dood organisch materiaal zoals mos resten en gras maaisel af. Dit betekent dat u het grasmaaisel kunt laten liggen. Dit geeft minder tuinafval en dient gelijk als extra gazonbemesting. Dit grasafval dient na afbraak weer als voeding voor het bodemleven van het gazon. Hiermee wordt de organische kringloop weer gesloten. Maai hiervoor bij voorkeur met een mulchmaaier.

Gazon-AZ kan onder alle weersomstandigheden worden toegepast.

Inhoud: 20kg
Fabrikant: Ecostyle