Farm Food HE Puppy / Mini met schotse zalmolie 4kg

Farmfood

Farm Food HE Puppy / Mini met schotse zalmolie

Artikelnummer: 5190259

16.95
14,01 ex btw  • Beoordeling door klanten : 9,2/10 114 beoordelingen

  • Voor 8.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

  • Veilige betaalmethode

  • Binnen 14 dagen te retourneren


Farm Food HE Mini met schotse zalmolie is een hoogwaardig premium voer voor de hond.

De Farm Food mini is een brok van ongeveer 6mm. groot en geschikt voor puppy's en kleine volwassen hondenrassen. De samenstelling is hetzelfde als de standaard Classic van Farm Food. Daarom is het ook geen probleem om over te stappen naar de grotere Classic brok zodra de Mini brokjes te klein worden voor de opgroeiende hond.

De toegevoegde zalmolie (omega-3 en 6 vetzuren) bevordert een gezonde huid en een glanzende vacht.

Farmfood HE Mini is een geperste brok geschikt voor honden in alle leeftijd stadia. De Farm Food filosofie hierachter is dat alle honden in de natuur hetzelfde eten, ongeacht of het een pup, een volwassen hond of een oudere hond is. Wel is de energie behoefte meer of minder in de verschillende leeftijd stadia.

Farm Food HE Mini is een geperste brok dus niet geëxtrudeerd of geëxpandeerd. De lage productietemperatuur tijdens het persen voorkomt dat de ingrediënten door de hitte worden aangetast of verloren gaan.Bij verwerking bij hoge temperaturen zoals tijdens het extruderen, kan dit wel gebeuren. Farmfood HE heeft een hoge graad van gebruikte grondstoffen, een hoge biologische waarde van de eiwitten en een zeer goede verteerbaarheid. De dierlijke eiwitbronnen in Farm Food leveren ongeveer 75% van het totale eiwit gehalte.

Farm Food HE bevat geen chemische stoffen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen, bindmiddelen en geur- en smaakstoffen. De eisen die worden gesteld aan de grondstoffen die in Farm Food HE zijn verwerkt, zijn dezelfde kwaliteitseisen die worden gesteld aan producten bestemd voor menselijke consumptie.

Inhoud: 4kg