Carnibest vers vlees kat Vleesmix BIO 500gr

Omschrijving

Carnibest Vleesmix BIO

Carnibest Vleesmix kat BIO is een uitkomst voor de consument die bijvoorbeeld zelf uitsluitend biologisch eet en zijn/haar kat ook biologisch voer met het EKO-keurmerk wil voorschotelen.
Bevat: Vers biologisch kippenvlees, vers biologisch rundvlees, biologische rijst, biologische plantaardige olie, natuurlijke vitaminen en mineralen.

Inhoud: 500 gram.

Carnibest bestaat gegarandeerd voor 100% uit grondstoffen die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie en volledig afkomstig zijn van Nederlands vee. Zo bent u ook verzekerd van de beste kwaliteit vlees in het voer van uw huisdier en hoeft u zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld BSE. In geen van de Carnibest voedingen wordt varkensvlees verwerkt, ook bevatten de voedingen geen botten van runderen of schapen.

Wat Carnibest wel bevat is onder andere het volgende: vers kippenvlees (filet, hart, maag, lever, nek, bot), vers rundvlees (spiervlees, vuile pens, hart, lever, nier), vers lamsvlees (spiervlees, vuile pens, hart, lever, nier). Deze grondstoffen zijn deels afkomstig van biologisch gehouden dieren. De rijst en oliën in Carnibest zijn ook geschikt voor menselijke consumptie. Carnibest bevat gepofte witte rijst. Rijst maakt echter een zeer klein onderdeel van de voedingen uit doch is een noodzakelijk onderdeel van een gezonde en complete voeding. Carnibest bevat tevens koudgeperste zonnebloem- en lijnzaadolie, voor natuurlijke bronnen van vitamine E en omega 3. Dit alles zorgt voor een supergezonde en gevarieerde maaltijd voor uw huisdier.

Voedingsadvies: Katten hebben tussen de 20 en 30 gram Carnibest per kg lichaamsgewicht per dag nodig. Kittens, jonge katten, drachtige en zogende katten kun je naar behoefte laten eten.

Gebruik: Ontdooien van Carnibest dient altijd in de koelkast te gebeuren.

Voert u voor het eerst carnibest vers vlees? Om de dieren rustig te laten wennen aan vers vlees volg dan onderstaande handleiding.
Ongeveer 2 minuten voor het opdienen het te verstrekken portie Carnibest geheel overgieten met kokend water. Geen soep van maken maar er wel voor zorgen dat al het vlees is overgoten met kokend water. Daarna op kamertemperatuur opdienen. Dit ongeveer 2 weken toepassen om de dieren zo te laten wennen aan het vers vlees.

Carnibest vers vlees kat Vleesmix BIO 500gr

Carnibest vers vlees kat Vleesmix BIO

Artikelnummer: 10218

€ 4,50
€ 3,72 ex btw


Dit product kan alleen afgehaald worden
in de winkel. Neem contact op.