Beoordeling door klanten : 9,2/10

Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Veilige betaalmethode

Binnen 14 dagen te retourneren

Schapengaas kopen bij Ritsema Dier&Tuin

Ben je op zoek naar schapengaas? Je kunt het schapengaas online bestellen bij Ritsema Dier&Tuin uit Haulerwijk. Bij ons kun je terecht voor schapengaas in verschillende hoogtes en draaddiktes. Wij hebben zowel licht schapengaas als zwaar schapengaas in ons assortiment. De draaddikte van het schapengaas varieert van 2.5 x 2.0mm tot 3.7 x 3.0mm.

13 artikelen  Ben je op zoek naar schapengaas? Je kunt het schapengaas online bestellen bij Ritsema Dier&Tuin uit Haulerwijk. Bij ons kun je terecht voor schapengaas in verschillende hoogtes en draaddiktes. Wij hebben zowel licht schapengaas als zwaar schapengaas in ons assortiment. De draaddikte van het schapengaas varieert van 2.5 x 2.0mm tot 3.7 x 3.0mm.


Raster je weiland af met speciaal schapengaas

Schapengaas is speciaal geschikt voor schapen. Het is gemaakt van staaldraad en is daarna verzinkt. Ritsema Dier&Tuin heeft schapengaas in het assortiment met verschillende aantallen horizontale draden. Zo kun je bij ons terecht voor schapengaas met 6 horizontale draden, 8 horizontale draden, 10 horizontale draden en 16 horizontale draden. Voor elke afmeting hebben wij het juiste gaas. De mazen van het schapengaas zijn altijd 15cm breed, maar de hoogte van de mazen is afhankelijk van het aantal horizontale draden in het schapengaas. Des te meer horizontale draden het schapengaas heeft, des te fijner zijn de mazen van het gaas. De onderste mazen van het schapengaas zijn altijd kleiner dan de bovenste mazen. Hierdoor voorkom je dat de schapen de kop door het gaas steken. Schapengaas zit altijd op rollen van 50 meter lengte.

Benieuwd wat het schapengaas kost?

De kosten voor schapengaas kunnen nogal uiteen lopen. De kosten van schapengaas zijn namelijk afhankelijk van de hoogte, het aantal draden en de dikte van het draad. Op basis van al deze dingen berekenen wij de prijs voor uw schapengaas. Voor de juiste prijsafstemming kunt u altijd bij ons informeren.

Kom bij ons langs of neem contact op

U kunt uw schapengaas online gemakkelijk bij ons bestellen. Heeft u vragen over het schapengaas? Of wilt u advies over hoeveel schapengaas u precies nodig heeft? Dan kunt u gerust contact opnemen of even langskomen in onze winkel.