Beoordeling door klanten : 9,2/10

Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Veilige betaalmethode

Binnen 14 dagen te retourneren

Poortgrepen, doorgangsets en toebehoren

Een poortgreep is een kunststof handgreep die gebruikt wordt bij een doorgang in de elektrische afrastering. Doordat de poortgreep geïsoleerd is kun je de doorgang veilig openen en sluiten. Voor het openen en sluiten van een doorgang gebruik je naast de poortgreep een poortgreepanker.

21 artikelen  Een poortgreep is een kunststof handgreep die gebruikt wordt bij een doorgang in de elektrische afrastering. Doordat de poortgreep geïsoleerd is kun je de doorgang veilig openen en sluiten. Voor het openen en sluiten van een doorgang gebruik je naast de poortgreep een poortgreepanker.


De poortgreep wordt in of uit de poortgreepanker gehaakt waardoor je de doorgang gemakkelijk kunt openen en sluiten. Ritsema Dier & Tuin heeft diverse types poortgrepen en poortgreepankers in het assortiment. Ook voor complete doorgangsets kun je terecht bij Ritsema Dier & Tuin. Een doorgangset bestaat uit een poortgreep inclusief, koord of een uitrekbare veer en poortgreepankers waarmee je een doorgang in de afrastering afsluit. De doorgangsets van Ritsema Dier & Tuin zijn zeer praktisch en gemakkelijk te installeren.