Gladdraad verzinkt

Voor verzinkt gladdraad ben je bij Ritsema Dier&Tuin aan het juiste adres. Gladdraad is een ideale geleider om te gebruiken voor permanente afrasteringen. Gladdraad heeft een lage weerstand, waardoor het zeer geschikt is als stroomgeleider in een afrastering. Gladdraad is een draad gemaakt van staal wat achteraf verzinkt (ook wel gegalvaniseerd genoemd) is. Door het verzinken wordt het draad beschermd tegen roest en wordt de levensduur verlengd.

Gladdraad is een ideale geleider om grote stukken land af te rasteren omdat gladdraad goed geleidt en relatief goedkoop is. Ook wordt gladdraad veel gebruikt als spandraad bij het plaatsen van gaas.

6 artikelen  

Ritsema Dier&Tuin heeft Gladdraad op rollen van 5kg en op rollen van 25kg. Wij verkopen gladdraad in 3 verschillende diktes. 2.0mm, 2.4mm en 2.8mm. Het aantal meters wat op de rol zit is afhankelijk van de dikte van het gladdraad. Het gewicht van de rollen gladdraad is altijd 5- of 25kg. Des te dunner het gladdraad, des te meer meters zitten er dan op een rol.