Tuingaas groen kopen bij Ritsema Dier&Tuin

Ben je op zoek naar tuingaas? Ritsema Dier & Tuin in Haulerwijk Friesland heeft stevig groen geplastificeerd tuingaas in het assortiment. Het tuingaas is gemaakt van verzinkte stalen draden die gecoat zijn met een groene kunststof laag. Door de groene kunststof laag is het gaas extra beschermd tegen weersinvloeden.

4 artikelen  Waarom tuingaas van Ritsema& Tuin in Haulerwijk Friesland?

Bij Ritsema Dier & Tuin te Haulerwijk kun je stevig groen tuingaas verkrijgen. Het tuingaas is gepuntlast waardoor het extra stevig is. Groen tuingaas is bij ons verkrijgbaar in hoogtes van 60cm, 80cm, 100cm en 120cm. De mazen van het tuingaas bestaan uit rechthoekige mazen van 50x100mm. Het tuingaas heeft zowel aan de bovenkant als onderkant 2 rijen mazen met een diameter 50x50mm. Dit geeft extra stevigheid aan het gaas. De draden hebben een dikte van 2.2mm. Groen tuingaas is bij Ritsema Dier&Tuin te verkrijgen op rollen van 25mtr. Desgewenst kunnen wij het gaas per meter afknippen.

Ander gaas bij Ritsema Dier & Tuin in Haulerwijk Friesland

Kom je er niet uit met het kopen van tuingaas? Of ben je op zoek naar ander gaas? Kijk voor meer gaas in onze webshop of neem contact met ons op of kom langs in onze winkel voor advies op maat.