Beoordeling door klanten : 9,2/10

Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Veilige betaalmethode

Binnen 14 dagen te retourneren

Schapengaas kopen bij Ritsema Dier &Tuin

Ben je op zoek naar schapengaas? Maak gebruik van onze webshop om gemakkelijk schapengaas te kopen! Ons assortiment schapengaas bevat gaas in diverse hoogtes en draaddiktes. U kunt dus bij ons terecht voor zowel licht als zwaar gaas. Bekijk nu het aanbod schapengaas en accessoires hieronder!

13 artikelen  Ben je op zoek naar schapengaas? Maak gebruik van onze webshop om gemakkelijk schapengaas te kopen! Ons assortiment schapengaas bevat gaas in diverse hoogtes en draaddiktes. U kunt dus bij ons terecht voor zowel licht als zwaar gaas. Bekijk nu het aanbod schapengaas en accessoires hieronder!


Raster je weiland af door schapengaas te plaatsen

In het assortiment schapengaas van Ritsema Dier & Tuin vindt u een geschikte rasteroplossing voor ieder type schapenras en weiland. Bij ons vindt u schapengaas in diverse hoogtes, maar ook heeft u de keuze uit verschillende aantallen horizontale draden. Zo kunt u bij ons terecht voor gaas met 6 horizontale draden, 8 horizontale draden, 10 horizontale draden en 15 horizontale draden. De draaddikte varieert van 2.5 x 2.0mm tot 3.7 x 3.0mm.

De mazen van het schapengaas zijn altijd 15cm breed, maar de hoogte van de mazen is afhankelijk van het aantal horizontale draden. Des te meer horizontale draden het gaas heeft, des te fijner zijn de mazen. De onderste mazen zijn altijd kleiner dan de bovenste mazen. Dit om te voorkomen dat de schapen de kop door het gaas steken. Alle rollen schapengaas hebben een lengte van 50 meter.

Schapengaas: 60 cm, 80 cm, 100 cm of 120 cm?

In ons assortiment vindt u schapengaas in diverse hoogtes. Ieder schapenras heeft eigen kenmerken en het ene ras is groter dan de andere. Op basis hiervan kunt u kiezen voor schapengaas 60 cm, schapengaas 80 cm, schapengaas 100 cm of schapengaas 120 cm. Vervolgens kunt u nog kiezen uit het aantal horizontale draden. Hierbij geldt: hoe meer horizontale draden, hoe sterker het gaas. Voor de grotere schapenrassen is zwaar gaas van minimaal 100 cm hoogte aan te raden.

Schapengaas of schapennetten?

Naast schapengaas heeft Ritsema Dier & Tuin ook schapennetten met een oranjekleur, hiervan zijn de afmetingen 90cm x 50mtr. Hiervan hebben wij twee soorten: één met enkele grondpen en één met dubbele grondpen. Dit artikel is voorzien van een bodemstopper en een versterkte bovendraad. Schuiven is onmogelijk gemaakt doordat de knopen aan elkaar zijn gelast.

Schapennetten hebben dezelfde functie als schapengaas. Echter is gaas steviger, waardoor en geen schokdraad aan te pas hoeft te komen. Bij schapengaas is enkel gaas, zonder stroom, voldoende om een weiland af te rasteren. Bekijk ons assortiment sleggen om gemakkelijk de palen voor je afrastering te kunnen slaan.

Schapengaas kopen: wat zijn de kosten?

Wil je schapengaas kopen? Dan ben je uiteraard benieuwd naar de kosten. De kosten kunnen nogal uiteenlopen. Dit is afhankelijk van de hoogte, het aantal draden, en de dikte van het draad. Bij Ritsema Dier & Tuin variëren de kosten tussen de €32.95 en €189. Dit hangt af van de lengte en breedte van het gewenste schapengaas. Niet zeker welk type schapengaas je nodig bent? Neem contact op met onze medewerkers voor deskundig advies.

Eenvoudig en voordelig schapengaas kopen in onze webshop of winkel in Haulerwijk

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor schapengaas je wilt kopen? Je kunt altijd naar onze winkel komen in Haulerwijk voor extra advies. Wij helpen je daar graag. Als je er al wel uit bent kun je direct in onze webshop kopen. Voor 8.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden, en je kunt binnen 14 dagen retourneren. Ook voor gaas voor andere doeleinden kunt u bij ons terecht. Bekijk ons assortiment harmonicagaas, kippengaas, tuingaas, volièregaas, volièregaas verzinkt.