Beoordeling door klanten : 9,2/10

Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Veilige betaalmethode

Binnen 14 dagen te retourneren

Kippengaas kopen? Bij Ritsema Dier & Tuin vind je stevig verzinkt kippengaas. Bekijk hier het gehele assortiment. Het kippengaas is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal waarmee je een sterk en degelijk kippenhok kunt maken. Kom je er niet helemaal uit op onze webshop? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

17 artikelen  Kippengaas kopen? Bij Ritsema Dier & Tuin vind je stevig verzinkt kippengaas. Bekijk hier het gehele assortiment. Het kippengaas is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal waarmee je een sterk en degelijk kippenhok kunt maken. Kom je er niet helemaal uit op onze webshop? Aarzel dan niet om contact op te nemen.


De kosten van een kippengaas bij Ritsema Dier & Tuin

Het voordeligste kippengaas koop je online bij Ritsema Dier & Tuin. Je hebt al een uitstekend kippengaas vanaf 32,95 euro (50 cm x 25 meter). De prijzen van ons kippengaas variëren en zijn afhankelijk van de lengte en breedte van het gaas. Daarnaast hebben wij drie verschillende soorten kippengaas in ons assortiment.

Drie verschillende soorten kippengaas van Ritsema Dier & Tuin

Bij Ritsema Dier & Tuin vind je veel verschillende soorten kippengaas. Wij verkopen kippengaas in hoogte van 50 cm tot 200 cm. De 3 types doorsnee maten zijn:

  • Kippengaas met mazen met een doorsnee van 13 mm
  • Kippengaas met mazen met een doorsnee van 25 mm
  • Kippengaas met mazen met een doorsnee van 50 mm
De draaddikte is afhankelijk van het type kippengaas. Deze variëren van 0,7 mm tot 1,00 mm. Wij verkopen het kippengaas op een rol van 25 meter of 50 meter. Daarnaast geven wij ook de mogelijkheid om het kippengaas per meter af te knippen.

Diverse soorten gaas bij Ritsema Dier & Tuin

Ritsema Dier & Tuin heeft diverse soorten gaas in het assortiment. Welk soort gaas je ook zoekt, bij ons vind je het allemaal. Neem een kijkje op de website en bestel jouw gewenste gaas. Bestel je voor 8:00 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Advies op maat in de winkel van Ristma Dier & Tuin

Bij Ritsema Dier & Tuin heb je de mogelijkheid om het kippengaas direct online te bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om langs te komen in onze winkel. In de winkel bespreken wij graag de mogelijkheden. Daarnaast geven onze medewerkers de beste adviezen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij een goede keuze maakt.

Heb je een vraag over het kippengaas assortiment? Neem gerust contact op. Wij zijn via het volgende nummer bereikbaar: 0516-421256.

Ander gaas bij Ritsema Dier & Tuin

Is kippengaas verzinkt toch niet het soort gaas waar je naar op zoek bent? Ritsema Dier&Tuin heeft ook gaas voor andere doeleinden in het assortiment. Bij ons kun je terecht voor voliéregaas, schapengaas, tuingaas en harmonicagaas.