Beoordeling door klanten : 9,2/10

Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Veilige betaalmethode

Binnen 14 dagen te retourneren

Metalen afrasteringspalen palen (ook wel veerstalen palen genoemd) worden gebruikt voor tijdelijke afrasteringen. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en daarom ook ideaal voor rantsoenbeweiding. De metalen palen die Ritsema Dier&Tuin verkoopt zijn gemaakt van verenstaal. Aan de onderkant zijn de palen voorzien van een trapstuk waarmee je de paal gemakkelijk in de grond kunt trappen. Aan de bovenkant zijn de metalen rasterpalen voorzien van een krulisolator waardoor je schrikdraad kunt geleiden.


4 artikelen  


Metalen afrasteringspalen palen (ook wel veerstalen palen genoemd) worden gebruikt voor tijdelijke afrasteringen. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en daarom ook ideaal voor rantsoenbeweiding. De metalen palen die Ritsema Dier&Tuin verkoopt zijn gemaakt van verenstaal. Aan de onderkant zijn de palen voorzien van een trapstuk waarmee je de paal gemakkelijk in de grond kunt trappen. Aan de bovenkant zijn de metalen rasterpalen voorzien van een krulisolator waardoor je schrikdraad kunt geleiden.Metalen afrasteringspalen koop je bij Ritsema Dier&Tuin

Ben jij op zoek naar metalen afrasteringspalen? Dan ben je bij Ritsema Dier&Tuin aan het juiste adres. Naast houten- en kunststof palen is metalen afrastering ideaal voor het snel verplaatsen en plaatsen van tijdelijke afrastering. De palen worden gebruikt voor het afrasteren van bepaalde gebieden. Denk hierbij aan tuinen of stukken land. Door het gebruiksgemak is het plaatsen van een afrasteringspaal gemakkelijk gedaan door middel van een trapstuk.

Vind jouw perfecte metalen afrasteringspalen

De metalen afrasteringspalen zijn verkrijgbaar in een hoogte van 105 cm. Ideaal voor een stuk land of tuin waar zich ook kleinere diersoorten bevinden. Denk hierbij aan kippen, konijnen of lammetjes. Wij leveren de rantsoenpalen per 1 of 25 stuks. Deze palen zijn voorzien van een krulisolator, waardoor het eenvoudig is schrikdraad te geleiden. De rantsoenpalen zijn voorzien van een ovale vorm met zilveren coating. De krulisolator is voorzien van een metalen oog. De palen kunnen ca. 20 cm in de bodem geplaatst worden. Op zoek naar een paal die doorslag van stroom uitsluit? De Gallagher geplastificeerd veerstalen palen zijn voorzien van een zeer uitstekende laag, waardoor doorslag van eventueel stroom is uitgesloten. De veerstalen palen zijn voorzien van een dubbele voet waardoor deze eenvoudige in de grond staan.

Ritsema Dier&Tuin beantwoord al jouw vragen

Heb je een inhoudelijke vraag over het plaatsen van metalen afrasteringspalen? Ritsema Dier&Tuin staat elke dag voor jou klaar om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Bezoek ons filiaal in Haulerwijk aan de Leeksterweg 5 of neem contact met ons op via het contactformulier. Naast het omheinen en afrasteren van gebieden bestaat ons assortiment uit meerdere sectoren: